Home

Novo

Akcija

Kontakt

Frisa kontakt broj

Dvoaktivni gel za čišćenje – ProD.N.A. – 120 ml

-Dvoaktivni gel za čišćenje je dobro izbalansiran, sadrži aktivne sastojke koji sinergistički rade na čišćenju kože i skidanju njenih mrtvih ćelija.

-Sadrži Lime Pearl ekstrakt-enzim koji pomaže u prirodnom procesu čišćenja kože-ovaj proizvod nježno pjeni i hidratizuje kožu, ostavljajući je spremnu za nanošenje losiona i krema.

56,70 KM

SKU: ProDna1 Kategorije: ,

KLJUČNI SASTOJCI:

Microcitrus Australasica(Lime Pearl) voćni ekstrakt- pomaže u prirodnom procesu čišćenja kože,.

Ekstrakt lišća bijelog čaja-poboljšava proces detoksikacije, smanjuje aktivnost slobodnih radikala.

Bromelain-kombinacija enzima koja pomaže u otklanjanju prljavštine.

Sok aloa vere-umiruje i hladi kožu.

 

“Ono što je jedinstveno za moju kozmetiku je da zapravo posjedujem najnoviju pro-DNA koju smo stvorili, a ona zapravo promiče pomlađivanje stanica što pomaže u izgradnji kolagena te na taj način uklanja sve fine linije s kože” (Paris Hilton)

 

Pro D.N.A. sistem za njegu kože za Genomatrix je napredna anti-age linija formula koje koriste matične stanice da poboljšaju prirodni proces obnavljanja kože unutar njenih slojeva za vidjivo mladji izgled kože.

 

Kompleks vlasničke formulacije

Pro D.N.A. linija u suradnji sa Genomatrixom vlasničkom formulom moćnih enzima proizvedenih iz mikroalgi i hijalurinskih kiselina, zajedno sa drugim odabranim aktivnim sastojcima, koji ciljaju i podržavaju više struktura u koži da bi postigli potpuno zdravlja kože iznutra.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dvoaktivni gel za čišćenje – ProD.N.A. – 120 ml”
Vaša korpa
Vaša korpa je trenutno prazna.
Nastavi sa kupovinom