Home

Novo

Akcija

Kontakt

Frisa kontakt broj

Krema za podočnjake ProD.N.A. – Paris Hilton Pro DNA –

– Pro D.N.A. Light and Firm krema za podočnjake.

– Pro D.N.A. Light and Firm krema za podočnjake sadrži naprednu anti-age formulu koja drastično smanjuje podočnjake i natečenost, hidratizira i daje čvrstoću i umanjuje bore.

– Pogodno za sve tipove kože.

152,50 KM

SKU: ProDna2 Kategorije: ,

Ono što je jedinstveno za moju kozmetiku je da zapravo posjedujem najnoviju pro-DNA koju smo stvorili, a ona zapravo promiče pomlađivanje stanica što pomaže u izgradnji kolagena te na taj način uklanja sve fine linije s kože (Paris Hilton). Kompleks vlasničke formulacije.

Pro D.N.A. linija u suradnji sa Genomatrixom vlasničkom formulom moćnih enzima proizvedenih iz mikroalgi i hijalurinskih kiselina, zajedno sa drugim odabranim aktivnim sastojcima, koji ciljaju i podržavaju više struktura u koži da bi postigli potpuno zdravlja kože iznutra.

Zaglađuje i reguliše boju kože oko očiju, ispravlja lokaliziranu koncentraciju tekućine. Vidljivo smanjuje bore i zateže kožu na donjim i gorenjim kapcima. ️Kao dio cijelog sistema Pro D.N.A. Liht and Firm krema za podočnjake smanjuje podočnjake, bore i natečenost sa vidljivim rezultatima za samo četrnaest dana.

 Ključni sastojci:

GenoMatrix Enzyme Blend 1%, snažni enzimi izvučeni iz algi reparaciji DNK-a koji štite od UVB oštećenja u prvih trideset minuta nakon nanošenja.

Ekstrakt Perzijskog drveta svile, prvi kozmetički sastojak koji pokazuje vidljive znakove zatazanja kože, potiče proizvodnju kolagena u svrhu smanjena bora.

Dijamantni prah, daje momentalni soft-focus efekat. Takođe sadrži, Aloe veru, zeleni čaj, krastavac, jagorčevinu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Krema za podočnjake ProD.N.A. – Paris Hilton Pro DNA –”
Vaša korpa
Vaša korpa je trenutno prazna.
Nastavi sa kupovinom