Home

Novo

Akcija

Kontakt

Frisa kontakt broj

Krema za lice i vrat – ParisHilton ProD.N.A – 50 ml

-ProD.N.A. Krema za lice i vrat ParisHilton.

-Krema sa GenoMatrixom sadrži naprednu anti-age formulu, koja brzo hidratizuje kožu, ispravlja bore i podstiče proizvodnju kolagena za primjetno zdraviju i mlađu kožu.

-Za sve tipove kože.

146,70 KM

SKU: ProDna3 Kategorije: ,

✔️ Podstiče oporavljanje DNK-a za zdravlje kože

✔️ Hidratizuje kožu, povećava proizvodnju kolagena za čvršću i čišću kožu

✔️ Proizvodi prirodni zaštitni sloj za još veću hidrataciju kože

✔️ Štiti od štete slobodnih radikala i unaprijeđuje proizvodnju kolagena.

 

KLJUČNI SASTOJCI:

 

☑️GenoMatrix Enzyme Blend 1%-snažni enzimi izvučeni iz algi koji unaprijeđuje oporavak DNK-a i štiti od UVB zračenja nakon samo 30 minuta poslije aplikacije.

☑️ Superox C-spoj jakog vitamina C-i hijaluronska kiselina koja štiti kožu od štete slobodnih radikala i hidratizuje gornji sloj kože sa vidljivim rezultatima.

☑️ Mari Coll NPNF-izvedeni kolagen koji daje koži osjećaj glatkosti.

☑️ Hijaluronska kiselina-prirodni sastojak vezivnog tkiva koji pomaže koži da zadrži mladalački izgled. Pomaže koži da zadrži vlažnost.

“Ono što je jedinstveno za moju kozmetiku je da zapravo posjedujem najnoviju pro-DNA koju smo stvorili, a ona zapravo promiče pomlađivanje stanica što pomaže u izgradnji kolagena te na taj način uklanja sve fine linije s kože” (Paris Hilton)

Pro D.N.A. sistem za njegu kože za Genomatrix je napredna anti-age linija formula koje koriste matične stanice da poboljšaju prirodni proces obnavljanja kože unutar njenih slojeva za vidjivo mladji izgled kože.

Kompleks vlasničke formulacije

Pro D.N.A. linija u suradnji sa Genomatrixom vlasničkom formulom moćnih enzima proizvedenih iz mikroalgi i hijalurinskih kiselina, zajedno sa drugim odabranim aktivnim sastojcima, koji ciljaju i podržavaju više struktura u koži da bi postigli potpuno zdravlja kože iznutra.

Paris Hilton Paris Hilton Skincare

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Krema za lice i vrat – ParisHilton ProD.N.A – 50 ml”
Vaša korpa
Vaša korpa je trenutno prazna.
Nastavi sa kupovinom