Home

Novo

Akcija

Kontakt

Frisa kontakt broj
TRENUTNO NEDOSTUPAN

Set za kosuHydration XMAS 2021. -Moroccanoil-250ml

-Moroccanoil XMAS2021 Hydration sadrži:
-Hydration Shampoo 250 ml
-All in One Leave-in Conditioner 160ml
-Intense Hydrating Mask 250ml
-Treatment Regular 10ml

130,00 KM

TRENUTNO NEDOSTUPAN

SKU: 087588 Kategorija:

Arganovo ulje: obnavlja elastičnost, glatkoću i podatnost kose. Alge: prirodno hidracijsko sredstvo koje štiti kutikulu od isušivanja.
Vitamin A: stabilizator koji djeluje protiv slobodnih radikala i tako zadržava vlagu te protiv učinka starenja kose.
Vitamin E: obnavlja i revitalizira oštećenu kosu jer održava njezinu ravnotežu vlage.

Način upotrebe: Obzirom da Hydration šampon za obnovu kose koristi visoko koncentrirane formule s vodom, šamponiranje započnite dodavanjem puno vode kako biste aktivirali šampon u bogatu, obilnu sapunicu. Dodajte još vode ako je potrebno. Koristiti male količine kako bismo izbjegli kontraefekt. Umasirajte u mokro vlasište. Dodajte još vode ako je potrebno. Nakon toga operite vlasište te nastavite s njegom.

MOROCCANOIL HYDRATING SHAMPOO
Sadržai blagu formulu za čišćenje i vlaženje koja dehidriranu kosu vlaži arganovim uljem. Arganovo ulje sadržava antioksidanse i revitalizirajuće hranjive tvari. Šampon je obogaćen s vitaminom A i crvenim algama koje sprječavaju djelovanje slobodnih radikala, zadržavaju vlagu i usporavaju starenje. Kosa je zdrava, sjajna i ukrotiva. Za obojenu kosu. Ne sadrži sulfate, fosfate i parabene. Sadrži hranjive tvari.

MOROCCANOIL ALL IN ONE LEAVE-IN CONDITIONER
Regenerator u spreju za trenutnu hidrataciju. Trenutna hidratacija i raščešljavanje. Sprječava termička oštećenja i lomljenje kose. 72 sata mekoće i njege Obogaćen arganovim uljem i prirodno dobivenom superhranom. Prirodno dobiveni sastojci iz ulja suncokretovih sjemenki, ekstrakta kvinoje i ekstrakta ječma bogati su hranjivim sastojcima te osiguravaju izvrsna hidratantna i kondicionirajuća svojstva.

MOROCCANOIL INTENSE HYDRATING MASK
Maska bogata arganovim uljem duboko hidratizira i regenerira, a pri tome dramatično poboljšava teksturu kose, njezinu elastičnost, sjaj i fleksibilnost, pa kosa može podnijeti sve, uključujući i oblikovanje toplinom. Za srednje i vrlo gustu suhu kosu. Kosa kojoj je potreban dodatni regenerator može imati koristi od ovog 5-minutnog tretmana oživljavanja. Formule visokih performansi bogate arganovim uljem duboko hidratiziraju i regeneriraju, a pri tome dramatično poboljšavaju teksturu kose, njezinu elastičnost, sjaj i fleksibilnost, pa kosa može podnijeti sve, uključujući i oblikovanje toplinom.

Način upotrebe: Nanesite izdašnu količinu na kosu posušenu ručnikom i počešljajte kako biste podjednako rasporedili masku. Dopustite da se apsorbira 5–7 minuta. Kao i kod svih Moroccanoil maski, nije potrebna toplina. Isperite i oblikujte po želji. Za održavanje zdravog izgleda kose, hidratantne maske mogu se koristiti 1ili 2 puta tjedno. Za dodatni sjaj i elastičnost jake i oštre kose, kombinirajte otprilike 1 čajnu žličicu Moroccanoil tretmana s intenzivnom hidratantnom maskom.

MOROCCANOIL TREATMENT REGULAR
Poseban serum koji se trenutno upija u kosu kako bi stvorio prekrasan sjaj i dugoročno poboljšao stanje kose. Za sve tipove kose. Za svilenkastu, zdravu, sjajnu kosu, punu života. Moroccanoil tretman je fenomen ljepote koji sve to ima. Ova svestrana formula za njegu bez naslaga može se koristiti kao krema, sredstvo za oblikovanje i završno dotjerivanje. Savršeno se miješa s drugim proizvodima, pa čak i ubrzava vrijeme sušenja i svakim korakom poboljšava kosu. Moroccanoil tretman potpuno transformira kosu, jer ima formulu koja vraća izgubljene proteine za snagu, masne kiseline, omega-3 ulja, vitamine za sjaj i antioksidanse za zaštitu. Apsorbira se odmah i ispunjava oštećenja u kosi nastala od topline, oblikovanja i štetnih utjecaja iz okoliša. Od krhke i lomljive kosa se pretvara u snažnu i gipku. Od oštre i neposlušne u briljantno sjajnu, glatku i fleksibilnu, idealno polazište za jednostavno oblikovanje. Način upotrebe: Nanesite malu količinu na čistu kosu posušenu ručnikom, od sredine prema krajevima. Fenirajte kosu ili dopustite da se prirodno osuši. Moroccanoil tretman može se primijeniti na suhu kosu nakon feniranja kako bi se ukrotile neposlušne vlasi ili dodatno njegovali ispucali vrhovi. Prije bojanja, primijenite 2–5 pumpica ili više, ovisno o tipu kose, izravno na suhu kosu kako biste izjednačili poroznost i omogućili da se boja rasporedi ravnomjernije. Također, bilo kojoj smjesi boje može se dodati jedan i pol čep (5 mililitara) za potpunu zaštitu, sjaj i maksimalnu apsorpciju boje.

Vaša korpa
Vaša korpa je trenutno prazna.
Nastavi sa kupovinom